Gå til Min konto. Ud for siden er der et skraldespandsikon. Klik på det for at planlægge, at din side skal slettes.Hvis du begår en fejl, kan du fjerne den planlagte sletning samme sted.Relaterede artiklerSådan sletter du en turneringSletning af en divisionSådan linker du din ligahjemmeside til en Facebook-sideSletning af personerSider planlagt til sletning