Klik på knappen »Administrer« ud for den turnering, du vil slette, på Admin-startsiden.
Klik på knappen Slet på siden Runder
Derefter skal du bekræfte sletningen, og når du har gjort det, bliver turneringen og alle kampresultater og statistikker permanent fjernet fra systemet.
