Vigtigt: Din side bliver planlagt til sletning, hvis ingen har logget ind på den i 12 måneder, og den har meget lidt eller ingen webtrafik. Vi sender en e-mail til ligaens administratorer for at informere dem om den planlagte sletning af ligaen.
Hvordan forhindrer jeg, at min hjemmeside bliver slettet?
For at annullere den planlagte sletning skal du gå til Min konto. Hvis du er på ligaens administrationssider, skal du klikke på linket Min konto nederst i sidemenuen.
Under Min konto skal du finde din liga på listen og klikke på den grønne knap "Annuller sletning af side" for at forhindre, at siden bliver slettet.
Gå bagefter ind på Administrationsforsiden (Admin Home) for ligaen, så det tæller som, at nogen for nylig har logget ind på den.
Mange opretter mere end én side, når de afprøver vores system, så det er en god idé at tjekke sidens URL i e-mailen. Det kan være en ubrugt testside.
Hvis din side vises, er den ikke planlagt til sletning.
Hvis du går til din side og ser en side som på billedet nedenfor, er den planlagt til sletning.
Kan min side gendannes, efter den er slettet?
Desværre kan vi ikke gendanne slettede ligahjemmesider. Vi skal oprette en ny ligahjemmeside, hvor du som regel kan bruge det oprindelige subdomæne, så længe ingen andre har brugt det i mellemtiden.


