Spring videre til hovedindholdet

Sletning af personer

Sådan sletter du personer, sletter deres roller eller inaktiverer personer

Skrevet af Pedro Maia

1/ Sletning af personer helt

Hvis der ikke er tilknyttede data på en person, kan du finde vedkommende under
PERSONER og klikke på slet i højre side.

2/ Hvis du vil fjerne en spiller fra et hold, skal du redigere personen og klikke på »skift organisationsroller«. Du kan enten slette holdrollen helt (bemærk, at gammel statistik stadig vises for dette hold), eller hvis du vil beholde en historik, kan du afslutte posten på holdet ved at angive en »aktiv til«-dato.

3/ Du kan også inaktivere en personpost ved at ændre dens status til inaktiv.

Besvarede dette dit spørgsmål?