Gå til Min konto. Ved siden av nettstedet finner du et søppelkasseikon. Klikk på det for å planlegge sletting av nettstedet ditt.Hvis du gjør en feil, kan du fjerne den planlagte slettingen på samme sted.Relaterte artiklerSlette en turneringHvordan kan jeg koble ligaens nettsted til en Facebook-sideSlik tilpasser du hovedmenyen i ligaens nettstedNettsteder som er planlagt slettetSlik sletter du kontoen din