Gå til hovedinnhold

Nettsteder som er planlagt slettet

Slik hindrer du at et nettsted blir slettet. Slik ser du om nettstedet ditt snart blir slettet.

Skrevet av Dave Hathaway

Viktig: Nettstedet ditt blir planlagt slettet hvis ingen har logget inn på det på 12 måneder og det har lite eller ingen nettrafikk. Vi sender en e-post til ligaadministratorene for å informere dem om den planlagte slettingen av ligaen.


Hvordan hindrer jeg at nettstedet mitt blir slettet?

For å avbryte slettingen går du til Min konto. Hvis du er på administrasjonssidene for ligaen, klikker du på lenken Min konto nederst i sidemenyen.

Finn ligaen din i listen under Min konto og klikk på den grønne knappen "Avbryt sletting av nettstedet" (Cancel Site Deletion) for å hindre at nettstedet blir slettet.

Gå deretter inn på Admin-startsiden (Admin Home) for ligaen, slik at det regnes som at noen nylig har logget inn.

Mange setter opp mer enn ett nettsted når de prøver systemet vårt, så det er lurt å sjekke URL-en til nettstedet i e-posten. Det kan være et ubrukt testnettsted.

Hvis nettstedet ditt vises, er det ikke planlagt slettet.

Hvis du går til nettstedet ditt og ser en side som i bildet nedenfor, er det planlagt slettet.

Kan nettstedet mitt gjenopprettes etter at det er slettet?

Dessverre kan vi ikke gjenopprette slettede liganettsteder. Vi må opprette et nytt liganettsted, og du skal kunne bruke det opprinnelige underdomenet så lenge ingen andre har tatt det i bruk i mellomtiden.

Svarte dette på spørsmålet?