På Admin-startside klikker du på knappen «Administrer» ved siden av turneringen du vil slette.
På siden Runder klikker du på knappen: Slett
Du må deretter bekrefte slettingen, og etter det fjernes turneringen og alle kampresultater og all statistikk permanent fra systemet.
