Pojdi v Moj račun; ob spletnem mestu je ikona koša. Klikni nanjo, da načrtuješ brisanje svojega spletnega mesta.Če se zmotiš, lahko načrtovano brisanje odstraniš na istem mestu.Sorodni člankiBrisanje osebSpletna mesta, načrtovana za brisanjeBrisanje računa