Preskoči na glavno vsebino

Spletna mesta, načrtovana za brisanje

Kako preprečiti brisanje spletnega mesta. Kako preveriti, ali bo tvoje spletno mesto kmalu izbrisano.

Avtor: Dave Hathaway

Pomembno: Tvoje spletno mesto bo načrtovano za brisanje, če se v 12 mesecih nihče ni prijavil vanj in ima malo ali nič spletnega prometa. Skrbnikom lige pošljemo e-pošto, v kateri jih obvestimo o načrtovanem brisanju lige.


Kako preprečim brisanje svojega spletnega mesta?

Če želiš preklicati brisanje, pojdi v Moj račun. Če si v skrbniških straneh lige (League Admin), klikni povezavo Moj račun na dnu stranskega menija.

V razdelku Moj račun poišči svojo ligo na seznamu in klikni zeleni gumb »Prekliči brisanje spletnega mesta« (Cancel Site Deletion), da preprečiš brisanje spletnega mesta.

Nato odpri skrbniško domačo stran lige (Admin Home), da bo štelo, da se je nekdo pred kratkim prijavil vanjo.

Ljudje pogosto ustvarijo več kot eno spletno mesto, ko preizkušajo naš sistem, zato je vredno preveriti URL spletnega mesta v e-pošti; morda gre za neuporabljeno testno mesto.

Če se tvoje spletno mesto prikaže, ni načrtovano za brisanje.

Če odpreš svoje spletno mesto in vidiš stran, kot je na spodnji sliki, je bilo načrtovano za brisanje.

Ali je mogoče moje spletno mesto obnoviti, potem ko je izbrisano?

Žal izbrisanih spletnih mest lig ne moremo obnoviti; ustvariti bo treba novo spletno mesto lige, kjer bi moral lahko uporabiti prvotno poddomeno, če je medtem ni uporabil nihče drug.

Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?