Direct la conținutul principal

Site-uri programate pentru ștergere

Cum împiedici ștergerea unui site. Cum vezi dacă site-ul tău va fi șters în curând.

Scris de Dave Hathaway

Important: Site-ul tău va fi programat pentru ștergere dacă nimeni nu s-a conectat la el timp de 12 luni și are trafic web redus sau inexistent. Trimitem un e-mail administratorilor ligii pentru a-i informa despre ștergerea programată a ligii.


Cum împiedic ștergerea site-ului meu?

Pentru a anula ștergerea programată, mergi la Contul meu. Dacă te afli în paginile de administrare a ligii (League Admin), fă clic pe linkul Contul meu din partea de jos a meniului lateral.

În Contul meu, găsește-ți liga în listă și fă clic pe butonul verde „Anulează ștergerea site-ului” (Cancel Site Deletion) pentru a opri ștergerea site-ului.

După aceea, intră în Pagina de start a administrării (Admin Home) pentru ligă, astfel încât să fie considerată ca o conectare recentă a cuiva.

Adesea oamenii creează mai mult de un site când încearcă sistemul nostru, așa că merită să verifici adresa URL a site-ului din e-mail; poate fi un site de test nefolosit.

Dacă site-ul tău se deschide, înseamnă că nu este programat pentru ștergere.

Dacă accesezi site-ul și vezi o pagină ca în imaginea de mai jos, înseamnă că a fost programat pentru ștergere.

Poate fi recuperat site-ul meu după ce a fost șters?

Din păcate, nu putem recupera site-urile web ale ligilor șterse; va trebui să creăm un nou site web pentru ligă, unde ar trebui să poți folosi subdomeniul original, atât timp cât nimeni altcineva nu l-a folosit între timp.

Ați primit răspuns la întrebare?