Direct la conținutul principal

Ștergerea unui site

A
Scris de Andy

Accesați „Contul meu”, lângă site există o pictogramă coș de gunoi. Faceți clic pe acesta pentru a programa eliminarea site-ului dvs.

Dacă faceți o greșeală, puteți anula ștergerea programată în același loc.

Ați primit răspuns la întrebare?