Μεταβείτε στο Ο λογαριασμός μου. Δίπλα στον ιστότοπο υπάρχει ένα εικονίδιο κάδου απορριμμάτων. Κάντε κλικ σε αυτό για να προγραμματίσετε τη διαγραφή του ιστότοπού σας.
Αν κάνετε λάθος, μπορείτε να ακυρώσετε την προγραμματισμένη διαγραφή στο ίδιο σημείο.

