Σημαντικό: Ο ιστότοπός σας θα προγραμματιστεί για διαγραφή αν κανείς δεν έχει συνδεθεί σε αυτόν για 12 μήνες και έχει ελάχιστη ή καθόλου επισκεψιμότητα. Στέλνουμε email στους διαχειριστές του πρωταθλήματος για να τους ενημερώσουμε για την προγραμματισμένη διαγραφή του πρωταθλήματος.
Πώς θα αποτρέψω τη διαγραφή του ιστότοπού μου;
Για να ακυρώσετε τον προγραμματισμό της διαγραφής, μεταβείτε στο Ο λογαριασμός μου. Αν βρίσκεστε στις σελίδες διαχείρισης του πρωταθλήματος, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Ο λογαριασμός μου στο κάτω μέρος του πλευρικού μενού.
Στο Ο λογαριασμός μου βρείτε το πρωτάθλημά σας στη λίστα και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Ακύρωση διαγραφής ιστότοπου» για να αποτρέψετε τη διαγραφή του ιστότοπου.
Στη συνέχεια μεταβείτε στην Αρχική σελίδα διαχείρισης (Admin Home) του πρωταθλήματος, ώστε να θεωρηθεί ότι κάποιος συνδέθηκε πρόσφατα σε αυτό.
Συχνά οι χρήστες δημιουργούν περισσότερους από έναν ιστότοπους όταν δοκιμάζουν το σύστημά μας, γι' αυτό αξίζει να ελέγξετε το URL του ιστότοπου στο email, μπορεί να είναι ένας αχρησιμοποίητος δοκιμαστικός ιστότοπος.
Αν ο ιστότοπός σας εμφανίζεται, τότε δεν είναι προγραμματισμένος για διαγραφή.
Αν μεταβείτε στον ιστότοπό σας και δείτε μια σελίδα όπως στην παρακάτω εικόνα, τότε έχει προγραμματιστεί για διαγραφή.
Μπορεί να ανακτηθεί ο ιστότοπός μου μετά τη διαγραφή του;
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανακτήσουμε διαγραμμένους ιστότοπους πρωταθλημάτων. Θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε νέο ιστότοπο πρωταθλήματος, όπου θα μπορείτε κατά κανόνα να χρησιμοποιήσετε τον αρχικό υποτομέα, εφόσον δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στο μεταξύ κάποιος άλλος.


