Log ind på din LeagueRepublic-konto, og klik på Min konto.
Under Min konto, øverst i højre hjørne af siden, skal du klikke på linket »Slet konto«,
og trykke på »Slet«. Du skal indtaste din »Nuværende adgangskode«, før du klikker på »Slet«.
Bemærk: Når du sletter din konto, slettes:
Din adgangskode fra LR's systemer
Din e-mailadresse
Når du sletter din konto, slettes følgende ikke:
Eventuelle websteder, du har oprettet (læs Sådan sletter du et websted)
Dit for- og efternavn fra de ligaer, du har deltaget i (du skal kontakte ligaen for at få dine data slettet)
