Přihlaste se ke svému účtu LeagueRepublic a klikněte na Můj účet.
V Můj účet klikněte v pravém horním rohu stránky na odkaz „Smazat účet“
a stiskněte „Smazat“. Před kliknutím na „Smazat“ budete muset zadat své „Aktuální heslo“.
Poznámka: Smazáním účtu:
se smaže vaše heslo ze systémů LR
se smaže vaše e-mailová adresa
Smazáním účtu se nesmažou:
žádné weby, které jste vytvořili (přečtěte si Smazání webu)
vaše jméno a příjmení z lig, kterých jste se zúčastnili (kvůli smazání těchto údajů budete muset kontaktovat příslušnou ligu)
