Přejděte do části Můj účet, kde je vedle webu ikona koše. Kliknutím na ni naplánujete smazání svého webu.Pokud uděláte chybu, můžete naplánované smazání zrušit na stejném místě.Související článkySmazání turnajeJak mohu propagovat sponzory na svém webu?Jak změnit slova na webu vaší ligyWeby naplánované ke smazáníSmazání vašeho účtu