Idite na Moj račun, pored stranice se nalazi ikona korpe za smeće. Kliknite na nju da biste zakazali brisanje svoje stranice.Ako pogriješite, zakazano brisanje možete ukloniti na istom mjestu.Povezani članciBrisanje divizijeBrisanje osobaStranice zakazane za brisanjeBrisanje vašeg računaIzrada stranice tima