Preskočite na glavni sadržaj

Brisanje osoba

Kako brisati osobe, brisati njihove uloge ili deaktivirati osobe

Napisao Pedro Maia

1/ Potpuno brisanje osoba

Ako za osobu nema povezanih podataka, možete je pronaći u dijelu
OSOBE i kliknuti na „Izbriši“ (delete) na desnoj strani.

2/ Ako želite ukloniti igrača iz tima, uredite osobu i kliknite na „promijeni organizacijske uloge“ (change organisation roles); možete ili potpuno izbrisati zapis o ulozi u timu (imajte na umu da će se stara statistika i dalje prikazivati uz taj tim) ili, ako želite zadržati historiju, zatvoriti zapis u tom timu navođenjem datuma „aktivan do“ (active to).

3/ Zapis osobe možete i deaktivirati promjenom njenog statusa u neaktivan

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?