Перейдіть до розділу Мій обліковий запис (My Account): поруч із сайтом є значок кошика. Натисніть його, щоб запланувати видалення вашого сайту.Якщо ви помилилися, скасувати заплановане видалення можна там само.Схожі статтіВидалення турніруСайти, заплановані до видаленняВидалення вашого облікового запису