1/ Kişileri Tamamen Silme
Kişiyle ilgili hiçbir veri yoksa onu
KİŞİLER bölümünde bulabilir ve sağ taraftaki sil bağlantısına tıklayabilirsiniz.
2/ Bir oyuncuyu takımdan çıkarmak istiyorsanız kişiyi düzenleyin ve "organizasyon rollerini değiştir" bağlantısına tıklayın. Takım rolü kaydını tamamen silebilirsiniz (eski istatistiklerin bu takımın altında görünmeye devam edeceğini unutmayın) veya geçmişi korumak istiyorsanız bir "aktif bitiş" tarihi belirterek o takımdaki kaydı kapatabilirsiniz.
3/ Ayrıca durumunu pasif olarak değiştirerek bir kişi kaydını pasif yapabilirsiniz
