Hesabım (My Account) sayfasına gidin; sitenin yanında bir çöp kutusu simgesi vardır. Sitenizin silinmesini planlamak için bu simgeye tıklayın.Bir hata yaparsanız planlanan silme işlemini aynı yerden kaldırabilirsiniz.İlgili MakalelerSilinmesi planlanan sitelerHesabınızı silme