Om du kopplar din Facebook-sida till din ligas webbplats på LeagueRepublic kan du automatiskt publicera nyheter och resultatsammanfattningar direkt på din Facebook-sida.
Obs: Vi stöder endast publicering på Facebook-sidor, inte på personliga Facebook-profiler eller Facebook-grupper.
Den här Facebook-inloggningen måste vara ”sidansvarig” för den Facebook-sida du vill publicera på.
Logga in på LeagueRepublic genom att klicka på Fortsätt med Facebook på inloggningssidan, gå sedan till Mitt konto och därefter till:
Inställningar > Facebook > Lägg till Facebook
Ange därefter inloggningsuppgifterna för ditt Facebook-konto och när du är klar loggar du ut från LeagueRepublic med länken Logga ut.
Steg 2
Logga in på LeagueRepublic med din Facebook-inloggning genom att klicka på den blå Facebook-knappen: ”Klicka här för att logga in med ett Facebook-konto”.
Gå sedan till ligans administration (League Admin) och därefter till:
Inställningar > Inställningar > Facebook-inställningar
Klicka på knappen: ”Tillåt inlägg på Facebook”
Steg 3
Följ instruktionerna på Facebook.com. Se till att du väljer den Facebook-sida som du vill att vi ska publicera på och låt alla övriga alternativ vara valda.
Därefter skickas du tillbaka till sidan Mitt konto på LeagueRepublic.
Steg 4
Gå tillbaka till ligans administration och därefter till:
Inställningar > Inställningar > Facebook-inställningar
Nu bör du se en rullgardinslista på sidan som innehåller din Facebook-sida; välj din Facebook-sida och tryck på ”Uppdatera”.
Och det var allt: varje gång du skapar nyheter och anger resultat publiceras de på din Facebook-sida.
Alternativ för publicering på Facebook-sidan
Du kan stänga av publiceringen av antingen nyheter eller resultatsammanfattningar på din Facebook-sida med hjälp av kryssrutorna i:
Inställningar > Inställningar > Facebook-inställningar
Ta bort Facebook-sidan från ligans webbplats
Om du vill sluta publicera på din Facebook-sida och ta bort kopplingen från din LeagueRepublic-webbplats går du till:
Inställningar > Inställningar > Facebook-inställningar
Klicka på knappen: ”Ta bort kopplad sida”.
