Pređi na glavni sadržaj

Brisanje osoba

Kako da obrišete osobe, obrišete njihove uloge ili deaktivirate osobe

Autor Pedro Maia

1/ Trajno brisanje osoba

Ako za osobu nema povezanih podataka, možete da je pronađete u odeljku
OSOBE i kliknete na „Obriši“ sa desne strane.

2/ Ako želite da uklonite igrača iz tima, uredite osobu i kliknite na „promeni uloge u organizaciji“; možete ili potpuno da obrišete zapis o ulozi u timu (imajte u vidu da će stara statistika i dalje biti prikazana uz ovaj tim) ili, ako želite da zadržite istoriju, da zatvorite zapis u tom timu navođenjem datuma „aktivan do“.

3/ Zapis o osobi možete i da deaktivirate tako što ćete joj promeniti status u neaktivan

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?