Preskoči na glavno vsebino

Brisanje oseb

Kako izbrisati osebe, izbrisati njihove vloge ali osebe deaktivirati

Avtor: Pedro Maia

1/ Dokončno brisanje oseb

Če za osebo ni povezanih podatkov, jo najdeš v razdelku
LJUDJE in klikneš »Izbriši« na desni strani.

2/ Če želiš igralca odstraniti iz ekipe, uredi osebo in klikni »spremeni vloge v organizaciji«; zapis o vlogi v ekipi lahko v celoti izbrišeš (stara statistika bo še vedno prikazana pri tej ekipi) ali pa, če želiš ohraniti zgodovino, zapis pri tej ekipi zaključiš z določitvijo datuma »dejaven do«.

3/ Zapis o osebi lahko tudi deaktiviraš, tako da njen status spremeniš v neaktiven

Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?