1/ Ștergerea definitivă a persoanelor
Dacă o persoană nu are date asociate, o poți găsi în
PERSOANE și apăsa „Șterge” în partea dreaptă.
2/ Dacă vrei să elimini un jucător dintr-o echipă, editează persoana și apasă pe „schimbă rolurile în organizație”; poți fie să ștergi complet înregistrarea rolului de echipă (rețineți că statisticile vechi vor continua să apară pentru această echipă), fie, dacă vrei să păstrezi un istoric, să închizi înregistrarea la acea echipă specificând o dată „activ până la”.
3/ Poți dezactiva o înregistrare de persoană schimbându-i starea în inactiv
