1/ Całkowite usunięcie osoby
Jeśli nie ma żadnych powiązanych danych dotyczących osoby, możesz ją znaleźć w
OSOBY i kliknąć „Usuń” po prawej stronie.
2/ Jeśli chcesz usunąć zawodnika z drużyny, edytuj osobę i kliknij „Zmień role w organizacji”. Możesz całkowicie usunąć rekord roli w drużynie (uwaga: stare statystyki nadal będą widoczne przy tej drużynie) lub, jeśli chcesz zachować historię, zamknąć rekord w tej drużynie, podając datę „aktywny do”.
3/ Możesz też dezaktywować rekord osoby, zmieniając jej status na nieaktywny
