Przejdź do sekcji Moje konto. Obok strony znajduje się ikona kosza. Kliknij ją, aby zaplanować usunięcie strony.Jeśli popełnisz błąd, możesz anulować zaplanowane usunięcie w tym samym miejscu.Artykuły powiązaneStrony zaplanowane do usunięciaUsuwanie konta