Pāriet uz galveno saturu

Cilvēku dzēšana

Kā dzēst cilvēkus, dzēst viņu lomas vai padarīt cilvēkus neaktīvus

Autors: Pedro Maia

1/ Pilnīga cilvēku dzēšana

Ja personai nav saistītu datu, varat to atrast sadaļā
CILVĒKI un labajā pusē noklikšķināt uz “Dzēst”.

2/ Ja vēlaties noņemt spēlētāju no komandas, rediģējiet personu un noklikšķiniet uz “Mainīt organizācijas lomas”. Varat vai nu pilnībā izdzēst komandas lomas ierakstu (ņemiet vērā, ka vecā statistika joprojām tiks rādīta pie šīs komandas), vai, ja vēlaties saglabāt vēsturi, noslēgt ierakstu šajā komandā, norādot datumu “Aktīvs līdz”.

3/ Personas ierakstu varat padarīt neaktīvu arī, nomainot tās statusu uz neaktīvu.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?