Pierakstieties savā LeagueRepublic kontā un noklikšķiniet uz Mans konts.
Sadaļā Mans konts, lapas augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz saites „Dzēst kontu“,
un nospiediet „Dzēst“. Pirms noklikšķināšanas uz „Dzēst“ jums būs jāievada sava „Pašreizējā parole“.
Piezīme: dzēšot kontu:
Jūsu parole tiks dzēsta no LR sistēmām
Jūsu e-pasta adrese tiks dzēsta
Dzēšot kontu, netiks:
Dzēstas jūsu izveidotās vietnes (skatiet Vietnes dzēšana)
Dzēsts jūsu vārds un uzvārds nevienā līgā, kurā esat piedalījies (lai jūsu dati tiktu dzēsti, jums būs jāsazinās ar līgu)
