Susiejus Facebook puslapį su LeagueRepublic lygos svetaine, naujienos ir rezultatų santraukos bus automatiškai skelbiamos tiesiai jūsų Facebook puslapyje.
Pastaba: Palaikome skelbimą tik Facebook puslapiuose, o ne asmeniniuose Facebook profiliuose ar Facebook grupėse.
Šis Facebook prisijungimas turi būti „Puslapio tvarkytojas“ (Page Manager) to Facebook puslapio, kuriame norite skelbti.
Prisijunkite prie LeagueRepublic prisijungimo puslapyje spustelėdami Tęsti su Facebook, tada eikite į Mano paskyra ir pasirinkite:
Nustatymai > Facebook > Pridėti Facebook
Tada įveskite savo Facebook paskyros prisijungimo duomenis, o kai baigsite, atsijunkite nuo LeagueRepublic naudodami nuorodą Atsijungti.
2 veiksmas
Prisijunkite prie LeagueRepublic naudodami savo Facebook prisijungimą – spustelėkite mėlyną Facebook mygtuką: „Spustelėkite čia, kad prisijungtumėte naudodami Facebook paskyrą“.
Tada eikite į lygos administravimo skiltį (League Admin) ir pasirinkite:
Nustatymas > Nustatymai > Facebook nustatymai
Spustelėkite mygtuką: „Leisti skelbti Facebook“
3 veiksmas
Vykdykite instrukcijas Facebook.com svetainėje. Būtinai pasirinkite Facebook puslapį, kuriame norite, kad skelbtume, ir palikite pažymėtas visas kitas parinktis.
Tada būsite grąžinti į LeagueRepublic puslapį Mano paskyra.
4 veiksmas
Grįžkite į lygos administravimo skiltį ir pasirinkite:
Nustatymas > Nustatymai > Facebook nustatymai
Dabar puslapyje turėtumėte matyti išskleidžiamąjį sąrašą, kuriame bus jūsų Facebook puslapis – pasirinkite savo Facebook puslapį ir paspauskite „Atnaujinti“.
Štai ir viskas – kai tik sukursite naujienų pranešimų ir įvesite rezultatų, jie bus paskelbti jūsų Facebook puslapyje.
Skelbimo Facebook puslapyje parinktys
Naujienų arba rezultatų santraukų skelbimą savo Facebook puslapyje galite išjungti naudodami žymimuosius langelius čia:
Nustatymas > Nustatymai > Facebook nustatymai
Facebook puslapio pašalinimas iš lygos svetainės
Norėdami nustoti skelbti savo Facebook puslapyje ir pašalinti nuorodą iš LeagueRepublic svetainės, eikite į:
Nustatymas > Nustatymai > Facebook nustatymai
Spustelėkite mygtuką: „Pašalinti susietą puslapį“.
