Eikite į Mano paskyra – šalia svetainės yra šiukšliadėžės piktograma. Spustelėkite ją, kad suplanuotumėte svetainės ištrynimą.Jei apsirikote, suplanuotą ištrynimą galite atšaukti toje pačioje vietoje.Susiję straipsniaiŽmonių ištrynimasKaip nustatyti komandų dalijimąsi vietaSvetainės, suplanuotos ištrintiLeagueRepublic kalba: patogus terminų žodynėlis pradedantiesiemsPaskyros ištrynimas