Idite na Moj račun; pokraj stranice nalazi se ikona kante za smeće. Kliknite na nju kako biste zakazali brisanje svoje stranice.Ako pogriješite, zakazano brisanje možete ukloniti na istom mjestu.Povezani članciBrisanje turniraBrisanje divizijeBrisanje osobaStranice zakazane za brisanjeBrisanje računa