1/ Ihmisten poistaminen kokonaan
Jos henkilöön ei liity muita tietoja, löydät hänet kohdasta
IHMISET ja voit napsauttaa oikealla puolella Poista.
2/ Jos haluat poistaa pelaajan joukkueesta, muokkaa henkilöä ja napsauta ”Muuta organisaatioroolit”. Voit joko poistaa joukkueroolin tiedon kokonaan (huomaa, että vanhat tilastot näkyvät edelleen tämän joukkueen kohdalla) tai, jos haluat säilyttää historian, päättää joukkueen tiedon määrittämällä ”aktiivinen asti” -päivämäärän.
3/ Voit myös merkitä henkilön epäaktiiviseksi muuttamalla hänen tilansa epäaktiiviseksi.
