هنگام آمادهشدن برای فصل جدید، ممکن است لازم باشد فهرست بازیکنان یک تیم را بهروزرسانی کنید، چون ممکن است برخی کنار رفته یا به تیم دیگری منتقل شده باشند.
مرحله ۱
در جدیدترین فصل خود، پس از افزودن یک تیم موجود به یک دسته، باید از صفحه فهرست بازیکنان تیم برای مدیریت بازیکنانی که در فصل جدید در تیم خواهند بود استفاده کنید.
مرحله ۲
با کلیک روی «مدیریت» کنار دسته خود به صفحه مدیریت تیمها بروید.
سپس در صفحه مدیریت تیمها فهرست تیمهای این دسته را میبینید. روی دکمه فهرست بازیکنان تیم کنار تیمی که میخواهید بازیکنانش را ببینید کلیک کنید.
در صفحه فهرست بازیکنان تیم فهرستی از بازیکنان را میبینید. بازیکنانی را که در این جدیدترین فصل در تیم نخواهند بود با علامتزدن کادرهای کنار آنها انتخاب کنید و در پایان روی دکمه «حذف» کلیک کنید.
مرحله ۳
سپس به صفحه حذف بازیکنان از تیم هدایت میشوید که در آن باید گزینه «تاریخ پایان آنها را پایان فصل گذشته قرار بده» را انتخاب کنید.
این یعنی این بازیکنان در جدیدترین فصل از تیم حذف میشوند، اما در فصل یا فصلهای قبلی همچنان در تیم خواهند بود. تاریخ پایان آنها آخرین روز فصل قبلی تنظیم میشود.
