به حساب من بروید؛ کنار سایت یک نماد سطل زباله وجود دارد. برای زمانبندی حذف سایت خود روی آن کلیک کنید.اگر اشتباه کردید، میتوانید حذف زمانبندیشده را در همان جا لغو کنید.مقالات مرتبطحذف یک دستهحذف افرادغیرفعال کردن محلهای برگزاریسایتهای زمانبندیشده برای حذفحذف حساب شما