1/ Úplné odstranění osoby
Pokud k osobě neexistují žádná související data, najdete ji v sekci
LIDÉ a vpravo klikněte na odstranit.
2/ Pokud chcete hráče z týmu odebrat, upravte danou osobu a klikněte na „změnit organizační role“. Záznam o roli v týmu můžete buď odstranit úplně (staré statistiky se u tohoto týmu budou stále zobrazovat), nebo, chcete-li zachovat historii, záznam v daném týmu ukončit zadáním data „aktivní do“.
3/ Záznam osoby můžete také deaktivovat změnou jejího stavu na neaktivní.
