Important: El teu lloc es programarà per eliminar si ningú hi ha iniciat la sessió durant 12 mesos i té poc o gens de trànsit web. Enviem un correu electrònic als administradors de la lliga per informar-los de l'eliminació programada de la lliga.
Com evito que s'elimini el meu lloc web?
Per cancel·lar l'eliminació programada, ves a El meu compte. Si ets a les pàgines d'administració de la lliga, fes clic a l'enllaç El meu compte a la part inferior del menú lateral.
A El meu compte, cerca la teva lliga a la llista i fes clic al botó verd «Cancel Site Deletion» (Cancel·la l'eliminació del lloc) per evitar que s'elimini el lloc.
Després entra a Admin Home de la lliga perquè es consideri que algú hi ha iniciat la sessió recentment.
Sovint la gent configura més d'un lloc quan prova el nostre sistema, així que val la pena comprovar l'URL del lloc que apareix al correu; pot ser un lloc de prova que no s'utilitza.
Si el teu lloc es carrega, no està programat per eliminar.
Si vas al teu lloc i veus una pàgina com la de la imatge següent, vol dir que està programat per eliminar.
Es pot recuperar el meu lloc després d'eliminar-lo?
Malauradament no podem recuperar els llocs web de lliga eliminats; haurem de crear un lloc web de lliga nou, en què hauries de poder utilitzar el subdomini original sempre que ningú més l'hagi fet servir mentrestant.


