1/ Окончателно изтриване на хора
Ако за даден човек няма свързани данни, можете да го намерите в
раздела „Хора“ и да щракнете върху „Изтриване“ (delete) от дясната страна.
2/ Ако искате да премахнете играч от отбор, редактирайте човека и щракнете върху „промяна на ролите в организацията“ (change organisation roles); можете или да изтриете изцяло записа за ролята в отбора (имайте предвид, че старата статистика ще продължи да се показва за този отбор), или, ако искате да запазите история, да приключите записа в този отбор, като зададете дата „активен до“ (active to).
3/ Можете също да деактивирате запис на човек, като промените статуса му на неактивен
