Към основното съдържание

Изтриване на сайт

Как да изтриете сайт

A
Написано от Andy

Отидете в „Моят акаунт“, до сайта има икона на кошче. Щракнете върху нея, за да планирате изтриването на сайта си.

Ако допуснете грешка, можете да премахнете планираното изтриване на същото място.

Това отговори ли на въпроса ви?