Към основното съдържание

Сайтове, планирани за изтриване

Как да спрете изтриването на сайт. Как да разберете дали сайтът ви ще бъде изтрит скоро.

Написано от Dave Hathaway

Важно: Сайтът ви ще бъде планиран за изтриване, ако никой не е влизал в него в продължение на 12 месеца и той има малък или никакъв уеб трафик. Изпращаме имейл до администраторите на лигата, за да ги уведомим за планираното изтриване на лигата.


Как да спра изтриването на уебсайта си?

За да отмените планираното изтриване, отидете в „Моят акаунт“. Ако сте в страниците за администриране на лигата, щракнете върху връзката „Моят акаунт“ в долната част на страничното меню.

В „Моят акаунт“ намерете лигата си в списъка и щракнете върху зеления бутон „Отмяна на изтриването на сайта“ (Cancel Site Deletion), за да спрете изтриването на сайта.

След това влезте в началната страница за администратори (Admin Home) на лигата, за да се отчете като скорошно влизане в нея.

Често хората създават повече от един сайт, докато изпробват нашата система, затова си струва да проверите URL адреса на сайта в имейла - може да е неизползван тестов сайт.

Ако сайтът ви се зарежда, значи не е планиран за изтриване.

Ако отидете на сайта си и видите страница като на изображението по-долу, значи е планиран за изтриване.

Може ли сайтът ми да бъде възстановен, след като е изтрит?

За съжаление не можем да възстановяваме изтрити уебсайтове на лиги, ще трябва да създадем нов уебсайт на лига, като би трябвало да можете да използвате оригиналния поддомейн, стига никой друг да не го е използвал междувременно.

Това отговори ли на въпроса ви?